Superstarul dubstep-ului, Modestep, si egiptenii Aly&Fila vin la Peninsula!

Membrii celei mai cunoscute trupe live de dubstep din lume, britanicii de la Modestep vor concerta la Festivalul Peninsula, in data de 20 iulie. Duo-ul egiptean de senzatie Aly & Fila mixeaza pe 21 iulie, precedati de Vlad Rusu si Aly & Fila. Oferta muzicala a celui mai mare festival din Romania mai cuprinde si un concert Kumm (20 iulie) si un recital aniversar Anima Sound System (18 iulie).  

Rock si dubstep: aceasta este combinatia castigatoare pentru Modestep. Adepta solutiilor riscante, trupa a fost definita de aceasta dualitate, inca de la primul concert: au ales sa se prezinte lumii la cel mai mare festival de metal din lume, la Download. Si nu a fost norocul, ci energia emanata de pe scena care a reusit sa vrajeasca miile de persoane din public. Modestep sunt si acum pe lista permanenta a trupelor invitate la acest eveniment.   

Produsul lor, cel mai cunoscut brand muzical al Egiptului, este fierbinte ca Sahara si maret precum piramidele. Dupa inchegarea unui grup de fani loiali in tara lor natala, Aly Amr Fathalah si Fadi Wassef Naguib, pe scurt Aly & Fila au decis sa cucereasca lumea. Inainte de setul duo-ului egiptean va mixa aici Snatt&Vix si Vlad Rusu.

Revine la Festivalul Peninsula si cea mai palpitanta trupa din istoria muzicii electronice dance din Ungaria, care anul acesta sarbatoreste 20 de la infiintare – Anima Sound System. In  data de 18 iulie penisularii vor fi purtati intr-o calatorie de exceptie care va include si hit-uri consacrate, dar si cele mai noi piese ale trupei din Ungaria.  

Infiintata la Cluj cu 15 ani in urma, trupa Kumm este una din prezentele cele mai longevive si inventive din peisajul muzicii alternative din Romania. Kumm este o trupa in vesnica miscare dar cu elemente clar distinctive, cum ar fi atmosfera melancolic-visatoare, intrerupta pe alocuri de explozii pure de rock cu nuante de punk sau noise, care se regaseste pe toate albumele trupei.

Concerte anuntate la Festivalul Peninsula

18 iulie: Kaiser Chiefs (UK), Paul Kalkbrenner (DE), Alborosie (JAM/IT), Utah Jazz & Stamina MC (UK), Suie Paparude, Vita de Vie, Anima Sound System (HU), Lemon Bucket Orkestra (CAN), Luna Amara, Acapella WindSingers (HU), Magda Puskas & friends, Mushroom Story, Theory Of Mind, Sky Swallows Challenger, Satelittes, Natif, Mojo Barrel, Blood Print, Rubik’s Cube

19 iulie: Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra (SRB), DragonForce (UK), Benga (UK), Camo&Krooked (A) feat. MC Youthstar (UK/FR), The Sweet Life Society (IT), Lemon Bucket Orkestra (CAN), Kistehén (HU), Altar, Sterbinszky (HU), The Amsterdams,  Zadar, Traff!c, Baba Dochia, Kaleidonescu, Lights Out, Persona, Pistol Cu Capse, Quantum Drive, Astero, SoNaked, The Kryptonite Sparks

20 iulie: Ska-P (ESP), Modestep live (UK), UMEK (SLO), Marky Ramone’s Blitzkrieg (US), N.O.H.A. (CZ, DE, US), Kumm, Coma,  Julian (HU), Niste Baieti, Zadar, Traff!c, Hot Club de Cluj, Diamonds Are Forever, White Walls, GoodBye To Gravity, Roadkill Soda, Breathelast, Scars Of A Story, Rock `n Ghena, Divided By Perception

21 iulie: Aly & Fila (EG), RotFront (DE), Intim Torna Illegál (HU), Ocho Macho (HU), Grimus, Ska-nk, Snatt&Vix, Rehab Nation, Relative, Dirty Shirt, Ultimu’ Nivel, Methadone Skies, Nomega, .ROM, Vlad Rusu.

Festivalul Peninsula are loc intre 18 si 21 iulie in Cluj-Napoca, pe Valea Garbaului. Biletele pot fi achizitionate pe site-urile eventim.ro, eventim.hu si eventim.de, precum si in reteaua Eventim. Ca noutate, anul acesta organizatorii au pus in vanzare doua tipuri de abonamente in functie de optiunea privind folosirea camping-ului si a facilitatilor aferente.

Pana pe 17 iulie pretul unui abonament este de 180 de lei, iar la fata locului poate fi achizitionat cu 210 lei. Abonamentele care includ facilitatile de campare costa 210 lei (pana pe 17 iulie), respectiv 240 de lei (la fata locului). Biletul de o zi costa 70 de lei pana pe 17 iulie si 90 de lei daca este cumparat de la intrarea la festival.

Search