Bruno Unplugged Wine Garden – bastionul relaxarii la Festivalul Peninsula

Relaxarea capata o noua dimensiune anul acesta la Festivalul Peninsula, prin Bruno Unplugged Wine Garden, locatia ideala unde toti peninsularii vor putea savura un pahar de vin, un sprit racoritor sau un prosecco, pe care il vor completa cu bucate alese gatite de „Papa la Soni”, totul la umbra unei salcii batrane. Si pentru ca experienta Bruno Unplugged Wine Garden sa fie completa, aici vor avea loc in fiecare zi a festivalului cateva concerte unplugged printre care Grimus acoustic (19 iulie), Ada Milea (20 iulie) si Tapinarii (21 iulie).

Pe langa aceste concerte unplugged, Bruno Unplugged Wine Garden mai are sli alti invitati. Horatiu Curutiu si invitatii sai (organizatorii Festivalului Photo Romania, ce a inregistrat un success nemaipomenit la prima sa editie – Cluj 2013), va invita sa  participati la workshop-uri, vernisaje, proiectii de fotografie si concursuri avand ca tema centrala fotografia de concert, zilnic, de joi pana duminica, intre orele 14.30 si 16.00.

Ati auzit de Sega-Namaste? Este cel care a renuntat la lumea „formala” si a luat calea Indiei, revenind in tara cu povesti nemaipomenite, transpuse in doua volume de success, best-seller-uri ale ultimelor festivaluri de specialitate. Sega se va afla la Bruno Unplugged Wine Garden in fiecare zi a festivalului, astepand publicul interesat la „Un pahar de vorba si de vin”, intre 15.00 si 16.00. Ioana Lascu si compania vor incanta privirea si simturile cu numere de tango argentinian, vineri si duminica, de la ora 17.00.  Dupa vin, fotografie, poezie, literatura, muzica si dans, publicul va avea parte aici si de o piesa de teatru.

La  finalul fiecarei seri, dupa ce peninsularii s-au distrat pe cinste la concerte, Astra Film aduce anul acesta patru documentare legate de felul in care influenteaza muzica destinele celor care-o asculta sau a celor care-o creaza. Proiectiile vor avea loc la Bruno Unplugged Wine Garden in fiecare seara, de joi pana duminica inclusiv, dupa terminarea concertelor pe Scena Mare a Festivalului Peninsula.

Festivalul Peninsula are loc intre 18 si 21 iulie in Cluj-Napoca, pe Valea Garbaului. Biletele pot fi achizitionate pe site-urile eventim.ro, eventim.hu si eventim.de, precum si in reteaua Eventim. Ca noutate, anul acesta organizatorii au pus in vanzare doua tipuri de abonamente in functie de optiunea privind folosirea camping-ului si a facilitatilor aferente. Pana pe 17 iulie pretul unui abonament este de 180 de lei,iar la fata locului poate fi achizitionat cu 210 lei. Abonamentele care includ facilitatile de campare costa 210 lei (pana pe 17 iulie), respectiv 240 de lei (la fata locului). Biletul de o zi costa 70 de lei pana pe 17 iulie si 90 de lei daca este cumparat de la intrarea la festival.

Search