S-a dat startul înscrierilor la Academia RATIO!

 

Clujul va fi gazda primei ediții a Academiei RATIO în domeniul contabilității și auditului în septembrie.

 

Proiectul Academia RATIO este bazat pe instrumente de educație nonformală din domeniul contabilității, auditului, fiscal și arii conexe. Studenții participanți își vor pune în practică cunoștiințele teoretice dobândite, prin workshop-uri, studii de caz și simulări susținute de specialiști din Big Four (grupul celor mai mari patru firme de audit din lume), multinaționale, firme locale și din cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor – UBB.

 

Fii printre cei 50 de participanți la Academia RATIO! Înscrierile se fac în perioada 1 – 21 august, completând formularul de pe site-ul www.academia.suntemratio.ro . Studenți vor avea ocazia să transpună teoria în practică și vor cunoaște oameni care sunt la fel de pasionați ca și ei de contabilitate.

 

Proiectul se va desfășura în perioada 1 – 7 septembrie, iar masa și cazarea vor fi asigurate de RATIO.

 

 

Academia RATIO este un proiect conceput de Asociația Studenților Contabili RATIO, prima asociație studențească de profil din Transilvania, care urmărește să contribuie la îmbunătățirea cunoștințelor practice ale participanților. Acesta își propune să creeze conexiuni puternice între studenți și mediul de afaceri.

 

„ Cu mare entuziasm vă anunț că împreună cu echipa de voluntari RATIO muncim din greu la proiectul ce urmează să încununeze activitatea asociației noastre în acest prim an de existență. Rămâneți cu privirile pe pagina noastră de facebook, http://fb.com/SuntemRATIO, și pe site-ul www.academia.suntemratio.ro pentru detalii ce vă poate desemna unul dintre cei 50 participanți ai Academiei RATIO! “ – a declarat Florin Vancea, președintele RATIO.

 

 

Search