DIRT ON FIRE – Cea mai importanta competitie de BMX & MTB din Romania

Direct din inima Transilvaniei, de la Miercurea Ciuc, burn energy aduce la B’ESTFEST cea mai importanta competitie de Dirt Freestyle BMX&MTB din Romania, pe 5, 6 si 7 iulie, eveniment la care participa unii dintre cei mai buni sportivi din tara si din Europa.

Daca primele doua editii ale Dirton Fire (2011 & 2012) au avut loc in cel mai mare Dirtpark din Romania – Miercurea Ciuc Sumuleu, construit in exclusivitate de catre comunitatea de BMX&MTB din acest oras, pentru a treia editie, burnenergy promite un eveniment de amploare la Bucuresti. Acest lucru va fi asigurat de catre prezenta unei echipe de profesionisti din Ungaria care va construi la B’ESTFEST un Dirt park spectaculos: traseul Dirt on Fire va fi construit exclusiv din pamant si va fi gandit special pentru ca bicicletele sa se invarta in aer la cativa metri inaltime.

Ca o confirmare a valorii internationale a evenimentului si a faptului ca aceasta competitie este aliniata la standardele internationale in materie de sport extrem, pe langa zecile de sportivi romani inscrisi in competitie, vor participa si sportivi din Polonia, Germania si Ungaria.

„E vremea ca marea masa sa scoata sportul extrem din nisa. Am facut un super efort – care include peste 80 de camioane de pamant – ca sa construim setup-ul din Miercurea Ciuc chiar in inima B’ESTFEST. Locul spectacolului e acolo unde spectacolul are loc. Si toata lumea va vedea asta. Credem in performanta, credem in obstacole mari, in rideri straini. Numai asa putem sa ne apropiem de „ce e afara” si putem deschide apetitul publicului larg si al sponsorilor catre acest fenomen”, a declarat Radu Pilat, Community Marketing Manager, Heist Industries.

Echipa de sportivi profesionisti burn energy va fi si ea prezenta in competitie cu cei doi BMX-eri: Demian Barnabas – 24 ani si Tibi Bajka – 20 ani, care vor etala cateva dintre trick-urile lor cele mai bune, invatate peste sezon in skatepark-urile din tara, dar mai ales in cantonamentele internationale sponsorizate de burn.

Intrecerea se va desfasura in toate cele trei zile ale festivalului, prima zi fiind dedicata preliminariilor, sambata gazduind finala mare, urmata de finala mica, programata duminica.

Search