Festivalul Peninsula ofera acces liber persoanelor cu dizabilitati

 Persoanele cu dizabilitati vor avea acces liber la evenimentele din cadrul celei de la XI-a editii a Festivalului Peninsula, intre 18 si 21 iulie, din Valea Garbaului, situata in Padurea Faget din Cluj-Napoca. Totodata, o reducere de 50% a biletului de intrare va fi oferita si unui insotitor.

„Serviciul de Ajutor Maltez in Romania saluta initiativa organizatorilor Festivalului Peninsula de a incuraja si facilita accesul persoanelor cu dizabilitati la acest eveniment de mare anvergura care va avea loc, in premiera in acest an, la Cluj-Napoca. Astfel, acestea se vor putea bucura de oportunitatea de a participa la concertele propuse in cadrul festivalului si la diversele activitati recreative si de socializare, vor avea ocazia de a cunoaste si interactiona cu alti participanti”, a declarat Barla Zsuzsa, secretar general SAMR.

Pe teritoriul Peninsula vor fi amplasate toalete special amenajate pentru persoanele cu handicap. Cei care doresc sa se inscrie pe lista o pot face si la sediul Serviciului de Ajutor Maltez din Cluj-Napoca, din str. Nuferilor 1/9, la adresa de mail maltez@maltez.ro sau la numarul de telefon 0264 595 801. Termenul limita de inscriere pe lista este 10 iulie.   

Serviciul de Ajutor Maltez in Romania (SAMR) este o asociatie non-profit cu sediul la Cluj-Napoca, avand 22 de filiale si sucursale in tara. A dezvoltat o retea nationala de servicii sociale, in cadrul careia activeaza 1.200 de voluntari, din care 500 sunt tineri. Programele si activitatile oferite se adreseaza celor aflati in nevoie, de la copii orfani si persoane cu dizabilitati pana la varstnici izolati la domiciliu. In momentul de fata asociatia deruleaza peste 100 de programe sociale pentru 4.000 de beneficiari directi.  

Concerte anuntate la Festivalul Peninsula:

  • 18 iulie: Kaiser Chiefs (UK), Paul Kalkbrenner (DE), Utah Jazz & Stamina MC (UK), Suie Paparude (RO)

  • 19 iulie: Emir Kusturica (SRB), DragonForce (UK), , Benga (UK), Camo&Krooked (A) feat. MC Youthstar (UK/FR), The Sweet Life Society (IT)

  • 20 iulie: Ska-P (ESP), Marky Ramone’s Blitzkrieg (US), N.O.H.A. (CZ, DE, US)

  • 21 iulie: Rotfront (DE), Ocho Macho (HU)

Festivalul Peninsula are loc intre 18 si 21 iulie in Cluj-Napoca, pe Valea Garbaului. Biletele pot fi achizitionate pe site-urile eventim.ro, eventim.hu si eventim.de, precum si in reteaua Eventim. Ca noutate, anul acesta organizatorii au pus in vanzare doua tipuri de abonamente in functie de optiunea privind folosirea camping-ului si a facilitatilor aferente.

Pana pe 17 iulie pretul unui abonament este de 180 de lei,iar la fata locului poate fi achizitionat cu 210 lei. Abonamentele care includ facilitatile de campare costa 210 lei (pana pe 17 iulie), respectiv 240 de lei (la fata locului). Biletul de o zi costa 70 de lei pana pe 17 iulie si 90 de lei daca este cumparat de la intrarea la festival.

Festivalul Peninsula are loc cu sprijinul Primariei si al Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca.

Search