Noi artiști internaționali la Festivalul VIBE de la Târgu Mureș

Artiști internaționali, DJ și trupe locale au fost adăugate la lista interpreților de la Festivalul VIBE. Între 5-8. iulie vor sosi la Târgu Mureș mai mulții artiști care ajung pentru prima dată în România.

Pe lângă Dub Pistols Sound System și Freestylers, vor urca pe scena VIBE Jax Jones și Sigma, primul ajungând pentru prima dată în România. Sigma a cucerit lumea cu piesa „Nobody To Love” și va avea o petrecere la Târgu Mureș. Echipa video a festivalului a creat un filmuleț interesant în care numele interpreților sunt plasate pe străzile și clădirile din Târgu Mureș. Merită văzut, deoarece rareori putem să vedem sculpturi 3D în spatele Palatului Culturii sau chiar în spatele blocurilor târgumureșene.

VIDEO AICI: https://www.facebook.com/vibefesztival/videos/951595354995421/

Organizatorii l-au invitat din Ungaria pe DJ-ul Chris Lawyer, dar va urca pe secnă formația de rock alternativ, Esti Kornél și trupa SZ4P, iar fanii hip-hop vor puteapetrece împreună cu Barbár Fivérek / Siska Finuccsi / Mikee Mykanic. Va fi prezentă și o trupă din Slovacia, formația Jóvilágvan. Organizatorii acordă și în acest an o atenție deosebită trupelor locale, astfel Ego Sum din Târgu Secuiesc, Simó Annamária din Odorheiu Secuiesc și Suburbia11 din Sibiu vor urca pe scenă.

Lista de interpreți a Festivalului VIBE 2018:

Jax Jones

Sigma

Wellhello

Dub Pistols Sound System

Margaret Island

ByeAlex és a Slepp

Intim Torna Illegál

Blahalouisiana

Freestylers Sound System

Chris Lawyer

Esti Kornél

NB

Magashegyi Underground

Kistehén

Anna and the Barbies

Edo Denova

Sub Bass Monster

Hősök

Barbár Fivérek / Siska Finuccsi / Mikee Mykanic

Cloud9+

DJ Shiver

Kelemen Kabátban

SZ4P

Jóvilágvan

Nick Havsen

FUNKorporation

Teddy Queen

Ego Sum

Simó Annamária és zenekara

Suburbia11

Biletele Presale se pot achiziționa până la sfârșitul lunii cu suma de 149 RON de pe www.vibefestival.ro sau la Târgu Mureș, Cluj Napoca, Odorheiu Secuiesc, Miercurea Ciuc, Sfântu Gheorghe, Cristuru Secuiesc, Timișoara și Brașov.

 

Search