Ia-ti bilet la Electric Castle Festival!

ELECTRIC CASTLE FESTIVAL este primul festival din tara care muta muzica live si electronica din cluburi, pe scenele in aer liber ale unui castel!

Festivalul se va desfasura in perioada 21 – 23 iunie, la Castelul Bánffy, langa Cluj-Napoca. Timp de 3 zile, pe cele 4 scene ale festivalului vor urca 40 de artisti nationali si internationali. Pendulum, James Zabiela, Télépopmusik Live, A.Skillz vs. Krafty Kuts, Dub Pistols Live, Wankelmut sau Suie Paparude sunt doar cateva dintre numele confirmate.

Electric Castle ii aduce pentru prima data in Romania pe francezii de la Télépopmusik in formula live – trupa nominalizata la US Grammy Awards (la categoria „Best Dance Track”). 2square, Antipop si Fabrice Dumont au infiintat trupa in 1997, iar un an mai tarziu si-au lansat primul single oficial, „An Ordinary Life”. De-a lungul timpului, muzicienii Télépopmusik au colaborat cu Janet Jackson si au ajuns in topul celor mai bine vandute albume franceze. Melodiile lor au ajuns pe coloana sonora a unor seriale cunoscute, precum „Nip Tuk” sau „Six Feet Under” si in reclamele unor marci internationale celebre.

Alaturi de ei, si-a confirmat prezenta la festival si James Zabiela (Marea Britanie), al carui spectacol a electrizat clujenii in urma cu un an. Un geniu al muzicii electronice, artistul ce este in prezent imaginea Pioneer si-a inceput cariera inca din adolescenta, ajungand in mai putin de zece ani in topul celor mai talentati si apreciati DJ de pe glob. A fost, pe rand, Best International DJ, Best British DJ si printre primii 20 DJ-i in „Top 100 Cei Mai Buni DJ-i” al publicatiei DJ Mag.

Abonamentele cumparate pana in 17 mai costa 100 de lei, acopera intreaga perioada a festivalului si pot fi achizitionate din reteaua Eventim (inclusiv online) sau prin aplicatia mobile iOS/Android disponibila in Appstore.

Search