Targ de cadouri si decoratiuni de Craciun

In perioada 14-16 decembrie 2012, la Cluj, se va desfasura prima editie a targului de Craciun „Spirit Christmas Fair”, gazda evenimentului fiind Cladirea Casino din Parcul Central. Clujenii vor avea ocazia de a alege cele mai inedite cadouri pentru cei dragi, de la dulciuri, jucării pentru cei mici, pana la accesorii, piese vestimentare pentru noaptea dintre ani, carti, vin, decoratiuni pentru interior, produse traditionale, expozitie de tablouri cu vanzare.  

Elementul central al evenimentului va fi Bradul de Craciun, iar pentru cei mici, Mos Craciun va veni in fiecare zi a targului cu tolba plina de dulciuri si jucarii. In fiecare seara, clujenii, si nu numai, vor fi intampinati de colindatorii care vor avea grija sa creeze atmosfera magica a Sarbatorilor de Iarna.  

„Spirit Of Christmas Fair” are in vdere si un scop nobil, de aceea, inca din momentul in care isi va deschide portile, targul va gazdui un Centru de donatii, unde vizitatorii pot aduce jucarii, haine, alimente neperisabile sau dulciuri pentru pentru copii cu deficiente neuro-motorii de la Gradinita Malteza din Cluj-Napoca

Intrarea este libera, iar programul de vizitare este zilnic, intre 13.00 si 21.00.

Pentru mai multe detalii, puteti accesa pagina de Facebook a evenimentului.

Sursa: www.moneystreet.ro/cluj

Search