Noaptea Portilor Deschise la Teatrul National „Lucian Blaga” din Cluj

Teatrul Naţional „Lucian Blaga“ din Cluj-Napoca organizeaza in data de 8 decembrie 2012 prima ediţie a Noptii Portilor Deschise. In cadrul acestui eveniment, publicul este invitat sa participe la spectacole, concerte, recitaluri, workshop-uri si o expozitie de caricaturi. Seara va fi completata de partenerii de la cafeneaua Doamna T, caricaturistii care vor realiza caricaturi la cerere, Libraria Book Corner si Libraria Teatrului National Cluj.

Programul cuprinde:

  • Recital de poezie patriotica, cu actorii Teatrului National Cluj – Cantarea Romaniei Reloaded, de la 18:00 – 18:45, foaier parter;
  • Licitatie de actori in scop caritabil, pentru sprijinirea Monei Marian (Chirila), de la 19:00 – 19:45, foaier rang II. Sase actori ai Teatrului National Cluj, Ramona Dumitrean, Elena Ivanca, Patricia Brad, Catalin Herlo, Ionut Caras si Cristian Grosu, vor fi licitati public. Licitatia va fi condusa de Bogdan Radulescu (Look TV), care va incerca sa obtina cel mai mare pret pentru fiecare dintre actorii nosti. Castigatorii vor avea ocazia sa ii invite pe actori la masa, iar sumele stranse din licitatie vor fi donate sprijinirii colegei noastre, regizoarea Mona Marian (Chirila).
  • Music workshop cu „Electron Labs” – Creating sounds, probably music, de la 19:00 – 22:00, Studio „Euphorion”;
  • Spectacolul „DADA Trans iT”, de la 19:00 – 19:40, Studio „Art Club”. Spectacolul este un colaj spectacular „pseudo-anarhic in 10 scene cu pauza si final apoteotic“, avand la baza texte dadaiste de Tristan Tzara, Hugo Ball, Kurt Schwitters etc. Textele au fost adaptate, in spirit dada-ist, contextului socio-politic international actual. Colajul contine clipuri video de Mauser Band, Planeta Moldova si Febre 39, precum si momente originale de film, grafica si animație.
  • Workshop cu Dragos Pop – Writing Comedy, de la 20:00 – 20:45, foaier rang II;
  • Spectacol de pantomima cu Silvius Iorga – Luna, de la 21:00 – 21:30, foaier rang II. Un mim, pe numele sau Claudio, se indragosteste de Luna, iar Luna ii raspunde cu aceeasi caldura. Vor fi ei impreuna? Vor reusi ei sa treaca peste toate obstacolele? Se vor implini intr-o dragoste perfecta?
  • Recital de poezie cu Cristian Grosu, de la 21:45 – 22:15, foaier rang II;
  • Concert cu Ada Milea, Teodora Iacob si Sorin Zamfir, Oana Muresan si Szep András si Body Percution cu Romafest, de la 22:30 – 23:30, scena mare;
  • Stand-up Comedy cu Dragos Pop – Came in, de la 00:00 – 01:00, scena mare.

Sursa foto: www.undeiesim.info

Search