noiembrie, 2019

12noi(noi 12)12:00 am13(noi 13)11:59 pmCupa Romaniei de Arta Florala 2019

Detalii eveniment

Competitie nationala pentru floristi care cauta sa se dezvolte profesional, care doresc o evaluare profesionista a nivelului lor de cunostinte, a creativitatii si a indemanarii lor.
Concursul se desfasoara avand la baza un regulament folosit in toate competitiile nationale din Europa. Jurizarea se face de catre un juriu strain, alcatuit din 3 floristi certificati ca jurati. De asemenea competitia este supravegheata si de catre o comisie tehnica, alcatuita din 3 persoane, floristi romani.
Sistemul de jurizare (100 Point System) este cel folosit de catre FLORINT (International Florist Organization) si presupune acordarea unui numar de maxim 100 puncte dupa urmatoarele criterii: idee, culoare, compozitie si tehnica.
Data fiind componenta internationala a juriului, regulamentul de concurs este in limba engleza, iar comunicarea cu juriul se face de asemenea in limba engleza. Astfel, concurentii si asistentii necesita a avea cunostinte de baza in limba engleza. In cazul in care acestia nu poseda cunostinte de limba engleza, comisia tehnica va intermedia dialogul in masura posibilitatilor.
Fiecare concurent are dreptul la un singur asistent. Tematica probelor, cerinte specifice, precum si multe alte informatii se gasesc in regulamentul competitiei. Acesta poate fi solicitat la adresa office@aadf.ro.
Evenimentul include si o demonstratie florala sustinuta de designeri floristi cu impresionant portofoliu de lucrari si participari la evenimente internationale: Nicu Bocancea si Alex Choi.
Vizionarea competitiei reprezinta o experienta de invatare fantastica. Largeste orizonturile atat in plan profesional cat si in plan personal. Ocazia de a fi in prezenta unor personaje de reper in floristica este benefica pentru cei care cauta sa se dezvolte ca floristi.
La nivel de business, contactele care se stabilesc in acest cadru pot duce la noi oportunitati de colaborare.

Ora

12 (Marti) 12:00 am - 13 (Miercuri) 11:59 pm

Lasă un răspuns

X