Primii artiști anunțați la festivalul VIBE Târgu Mureș

A doua ediție a Festivalului VIBE vine cu cei mai buni interpreți din Ungaria, artişti internaționali și trupe locale emergente. În perioada 5-8 iulie Târgu Mureș devine din nou un oraș de festival.

Cei care se mută pe malul Mureșului timp de 4 zile, se pot întâlni cu formația engleză Dup Pistols Sound System sau cu Freestylers, care sunt primele stele internaționale ale festivalului VIBE din acest an. În primăvară vor fi anunțați mai mulți artiști internaționali. Noutățile din Ungaria vor fi ByeAlex és a Slepp, Blahalouisiana, Kistehén, Magashegyi Underground, NB și Edo Denova, în timp ce Wellhello, Margaret Island, Hősök, Anna and the Barbies, Intim Torna Illegál, Cloud9+ és Sub Bass Monster se vor întoarce pe scena VIBE a doua oară. Artiști din țară: organizatorii l-au invitat pe preferatul târgumureşenilor, DJ Shiver, FUNKorporation din Cluj-Napoca și Teddy Queen,  fostul Alteregó. DJ-ul din Târgu Secuiesc, Nick Havsen are un loc închiriat pe scenă – el a asigurat muzica pentru videoul de lansare. (https://www.facebook.com/vibefesztival/videos/931847746970182/)

În viitorul apropiat lista va fi completată şi cu alte formații locale și internaționale.

 „La fel ca și anul trecut, anul acesta vom aduce la VIBE cei mai cunoscuți artiști din Ungaria. Scopul nostru a fost să păstrăm ceea ce a fost foarte bine anul trecut și să completăm cu trupe pe care nu am reușit să le aducem în anul 2017. Linia internațională va fi foarte puternică, pe lângă cele anunțate (Dup Pistols Sound System și Freestylers), vor exista și surprize” – a declarat Rés Konrád Gergely, directorul festivalului.  

În acest an tema festivalului VIBE va fi REconcept Transilvania, temă care va fi reflectată în programul festivalului, în cadrul discuțiilor de la VIBE Koli și în locația festivalului.

Biletele de intrare se pot achiziţiona deja cu suma de 119 ron (+taxe).

Detalii pe www.vibefestival.ro

Search