Peste 70 de universitati si institutii educationale din lume sunt prezente pe 21 martie la RIUF Cluj-Napoca

Pe 21 martie, la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca are loc o editie aniversara RIUF – The Romanian International University Fair, cel mai mare targ international de universitati din Europa de Sud-Est.

Timp de o zi, participantii la targ pot afla informatii despre cele peste 6.000 de programe de studiu (licenta, masterat, MBA, doctorat) puse la dispozitie de cele peste 70 de universitati prezente in aceasta primavara la Sala Polivalenta. Cea de-a 20 editie RIUF propune cel mai mare numar de universitati si institutii educationale prezente la un eveniment educational din Romania.

Informatii despre fonduri de burse puse la dispozitie de universitatile prezente la RIUF

RIUF este singurul eveniment din Romania care ajuta elevii de liceu si studentii sa gaseasca informatii necesare despre programe de studiu, oportunitati de cariera, fonduri de burse si modalitati de finantare la care au acces in tara sau in strainatate, printre care se numara si:

* Un fond de burse de 1.500.000€ de la DAAD pentru licenta, master si doctorat;

* Burse de la Coventry University doar pentru studentii romani;

* Burse de pana la £3.000 la University of Greenwich si Swansea University pentru rezultate peste 9 la examenul de Bacalaureat;

* Bursa Academica de Excelenta oferita de Northumbria University in valoare de £2.000 pusa la dispozitia studentilor romani interesati de studiile de licenta;

Peste 30% din universitatile de top din Marea Britanie ajung pe 21 martie la RIUF

Vizitatorii vor putea descoperi informatii esentiale despre programele de studiu dorite de la cele mai bune universitati din Marea Britanie precum University of Essex, University of Kent, University of Northumbria sau Conventry University. Printre programele de studiu pe care acestia le propun tinerilor romani se numara si IT&Computer Science, Marketing&Advertising, Business si economie, dar si turism sau arta si design.

Consiliere gratuita in cadrul evenimentului si acces la conferinta RIUF YouForum

Prin inscrierea la eveniment, vizitatorii beneficiaza de consiliere gratuita in timpul evenimentului, dar si de o oferta de studiu personalizata in functie de domeniile de interes. In plus, pot participa la conferinta RIUF YouForum, unde vor avea ocazia sa interactioneze cu peste 30 de invitati din diferite domenii de activitate, printre care si Constantin Trofin (Realizator TV, Lector univ. dr. UBB), Iulian Padurariu (CEO & Co-founder Pony Car Sharing), Bogdan Pandea (CEO Captain Bean), Roxana Rugina (CEO Simplon Romania), Bogdan Bob Radulescu (Epic Show), Bogdan Ciocian (Meron & Libero Events).

Editia de primavara RIUF mai are loc si la Bucuresti pe 18-19 martie la Sala Palatului si la Brasov, pe 23 martie, la Hotel Aro Palace. Inscrierile se pot face pe www.riuf.ro.

Search