Airfield 2016

Airfield Festival, festivalul unde distracția are loc atât la sol, cât și în aer a adunat pe Aerodromul Măgura din Cisnădie peste 30.000 de participanți, între 30 iunie – 3 iulie.

De trei ori mai multe persoane au fost prezente anul acesta, față de ediția anterioară, dovadă a faptului ca oamenii au fost atrași de ideea de a zbura atât cu mintea și sufletul – prin muzică și artă-  cât și cu trupul – prin zboruri cu balonul cu aer cald, paramotorul, avioane de agrement.

Decor magic, apusuri feerice, multă muzică bună și oameni frumoși – acestea au fost elementele de bază pentru 4 zile și 4 nopți de distracție și evadare în natură.

Sub ochii cuprinzători ai bufniței de la Main Stage au cântat Jamie Woon, Daughter, Nneka și singura scenă hip-hop de festival din România a adunat participanți ce au cântat împreuna cu PRhyme, Immortal Technique, R.A. The Rugged Man. Un hangar a găzduit iubitorii de techno, iar o scena a fost complet dedicată artiștilor în curs de afirmare.

Definit ca un susținător al artei, Airfield a găzduit o tabără de artă, unde tineri talentați, cu ajutorul organizatorilor, au transformat ideile creative în instalații vizuale.

Zona de camping a fost plina de corturi montate de petrecăreți care au preferat acoperișul de stele.

Deși ultima zi a ținut soarele după nori, participanții s-au ascuns după pelerine și au rămas să-și asculte preferații.

Spiritul pozitiv, oamenii frumoși, locația și conceptul unic așteaptă să formeze din nou un întreg pentru ediția de anul viitor!

 

Search