Sportul, indiferent de maniera în care îl practicăm, este sănătate curată pentru corpul şi mintea umană. Astăzi, pentru majoritatea persoanelor, sportul ar trebui să fie precum micul dejun, duşul de seară, munca, comunicarea, deoarece este la fel de vital ca acestea.

Dansul, dintre toate sporturile, îţi poate modela corpul într-o formă în care te vei simţi natural, îţi va alunga teama de contact cu alte persoane şi te va îndruma, atât mental cât şi fizic, spre perfecţiune. Este una dintre cele mai vechi forme ale artei. Poate exprima emoţii, poate spune o poveste, poate crea o atmosfera specifică sau poate etala rezistenţa fizică a dansatorului.

Vino alături de noi la o întâlnire a clubului Toastmasters Cluj învăluită în atmosfera dansului şi vei avea parte de discursuri pregătite, improvizaţii şi evaluări de calitate într-o atmosferă prietenoasă şi plină de bună dispoziţie!

Speakerii de marti sunt : Ovidiu Oltean, Roxana Prodan şi Ioana Marin.

Te invităm să îţi exersezi şi să îţi dezvolţi abilităţile de vorbit în public şi leadership în Amfiteatrul V/2- Woodrow Wilson al FSPAC, Marţi 15 Octombrie de la ora 19:45.

Mai multe detalii despre eveniment aici: https://www.facebook.com/events/399336203529245/

Dacă vrei să afli mai multe despre clubul Toastmasters Cluj, vizitează site-ul: http://cluj.toastmasters.ro.

Acest articol a fost scris de pe un laptop DELL, de la partenerii nostrii, Madd Electronics. 

 

Search