SEPTEMBERFEST CLUJ-NAPOCA

IRIS, BERE GRATIS, VOLTAJ SI DUCU BERTZI trimit mesaje fanilor clujeni

 

SeptemberFest, Festivalul pentru prieteni, ajuns la cea de-a XV-a editie, se va desfasura in perioada

27-29 septembrie 2013 pe platoul Salii Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca.

 

Editia aniversara SeptemberFest la 15 ani va reuni nume importante in muzica romaneasca, printre care IRIS, Bere Gratis, Voltaj, Ducu Bertzi, Incognito, etc.

Cu ocazia concertelor de la Cluj trupele au trimis mesaje fanilor din Ardeal pe care spera sa-i vada in numar cat mai mare la festival.

 

27.09.2013 – Iris – Primul concert in noua formula la Cluj

Mesajul trupei IRIS si link mesaj video:

“Asteptam cu nerabdare sa cantam la Cluj pentru prietenii nostri care ne-au primit cu caldura de fiecare data. Speram sa fie alaturi de noi si acum cand vom veni in formula noua cu Rafael la voce. Acest nou inceput va fi celebrat impreuna cu voi la September Fest cu toate hiturile noastre si cateva piese noi care se integreaza perfect in repertoriul Iris .. Trupa IRIS va iubeste si asteapta sa fie imbratisata cu caldura si prietenie de CLUJENI…”

Link mesaj video: http://youtu.be/zR-2EneUjVY

 

28.09.2013 – Trupa Bere Gratis va sustine un concert aniversar 15 ani de la infiintarea formatiei, cu invitati speciali: Paula Seling, Giulia, SHIFT, Ioana Anuta (finalista X Factor).

Mesajul trupei BERE GRATIS si link mesaj video:

“Servus, Cluj!

Va asteptam sambata, 28 septembrie, pe platoul Salii Sporturilor pentru a sarbatori impreuna 15 ani de Bere Gratis! Ne-ati fost alaturi de la bun inceput si ne-ati primit cu bratele deschise de fiecare data cand am concertat pe malul Somesului. Fiti ecoul nostru inca o data, pentru ca am pregatit un spectacol aniversar deosebit, alaturi de invitatii nostri: Paula Seling, Shift, Giulia si Ioana Anuta!”

Link mesaj video: http://www.youtube.com/watch?v=kRPUr3KMjZc

 

28.09.2013 – Concert Ducu Bertzi

Mesajul lui DUCU BERTZI:

“Am participat la majoritatea manifestarilor September Fest de la Cluj si revin cu bucurie si la cea de-a 15 editie.Sunt convins ca vor fi seri de neuitat, publicul clujean fiind unul de exceptie.Ne vedem simbata 28 septembrie pentru o portie de folk si o bere buna. Ducu Bertzi”

 

29.09.2013 – VOLTAJ a castigat premiul pentru cea mai buna trupa din Romania la RMA Brasov 2013!

Mesajul trupei VOLTAJ si link mesaj video:

“Da vina pe VOLTAJ pentru ca te vei simti ca la 20 de ani la SeptemberFest 2013!!!”

Link mesaj video: http://www.youtube.com/watch?v=1GUd59AcHOk

 

 

Publicul ardelean este asteptat sa aniverseze alaturi de trupele invitate 15 ani de SeptemberFest intr-o atmosfera de petrecere si voie buna.

Programul festivalului:

 

27.09.2013, Vineri

NotA Band, Verde Oficial, Iris – Primul concert in noua formula la Cluj

28.09.2013, Sambata

Ministar, Festivalul Jocului Fecioresc, Ducu Bertzi, Bere Gratis – Concert Aniversar 15 ani de la infiintare – Invitati speciali: Paula Seling, Giulia, SHIFT, Ioana Anuta (finalista X Factor)

29.09.2013, Duminica

Festivalul Jocului Fecioresc, Rock Academy, Incognito, Voltaj

 

Muzica populara va deschide programul atat sambata, cat si duminica, iar distractia va fi asigurata si de parcul de distractii, terasele de bere si zona de expozitii.

Intrarea va fi gratuita.

 

Aparut in peisajul festivalurilor clujene in urma cu 15 ani sub titulatura Festivalul Berii, reunind in prima sa editie 12 producatori de bere autohtoni, Festivalul SeptemberFest (nume schimbat in 2005) a avut inca de la inceput sustinerea celor mai importanti artisti din muzica pop-rock romaneasca.

 

Organizarea acestui eveniment este posibila si datorita parteneriatului logistic realizat cu Primaria Cluj-Napoca.

 

Situl oficial: http://septemberfest.ro/

Pagina oficiala: https://www.facebook.com/septemberfestcluj2012

Search