Ia-ti copilul cu tine la festival! Peninsula are grija de el

Parintii care isi aduc copiii la Festivalului Peninsula, pe Valea Garbaului din Cluj-Napoca, in perioada 18-21 iulie 2013, pot sa se bucure in voie de eveniment. Partenerii nostri, Playful Learning si Asociatia „Eletfa” vor crea Paradisul Copiilor, unde, cei mici vor avea parte de jocuri si activitati, intr-un spatiu special amenajat pentru ei.

Activitatile pentru copii vor incepe in fiecare zi, de la ora 12.00 si se vor incheia seara, la ora 20.00. In cortul „Paradisul copiilor” se vor desfasura ateliere de impletit bratari, desenat si colorat, tehnica origami, precum si o serie de jocuri sportive. Educatorii si voluntarii Asociatiei „Eletfa” – printre care si vorbitori de limba maghiara – ii vor invata pe copii sa confectioneze flori si fundite din material textile, coronite, blazoane si sabii din carton sau papusi din textile. In fiecare zi, Asociatia „Eletfa” va organiza jocuri sportive pentru cei mici si va pune la dispozitie mini-puzzle, lego si alte jocuri.

Playful Learning aduce un program variat pentru copii la Peninsula: roata sentimentelor (joc de mima), crearea de jucarii 3D din carton, dar si din materiale reciclate. Va fi organizat si un concurs de dictie, iar cei mici isi vor putea crea blazonul familiei. Imaginatia copiilor va fi pusa la incercare si in cadrul atelierelor de facepainting.

Va reamintim ca, potrivit Regulamentului Festivalului Peninsula copiii sub 14 ani pot sa intre pe teritoriul festivalului numai insotiti de parinti. De asemenea, copiii sub 12 ani au acces gratuit la festival. La cererea organizatorilor, insotitorul are obligatia sa prezinte documente care atesta varsta copilului.

Concerte anuntate la Festivalul Peninsula:

  • 18 iulie: Paul Kalkbrenner (DE), Utah Jazz & Stamina MC (UK), Suie Paparude (RO)

  • 19 iulie: Benga (UK), Camo&Krooked (A) feat. MC Youthstar (UK/FR), The Sweet Life Society (IT)

  • 20 iulie: Ska-P (ESP), Marky Ramone’s Blitzkrieg (US), N.O.H.A. (CZ, DE, US)

  • 21 iulie: Ocho Macho (HU)

Playful Learning este un centru integrat de servicii pentru individ, familie si copil intemeiat pe programe educationale ce au la baza cele mai de succes practici pedagogice si psihologice la momentul actual, precum invatarea prin joc sau disciplina pozitiva.

Asociatia „Eletfa” a fost infiintata cu scopul de a oferi sprijin cultural, moral si material familiilor in diferite etape ale existentei sale. Membrii echipei, educatori si psihologi specializati in educatia copilului, alaturi de voluntari, depun eforturi comune pentru activitati de tip ajutor umanitar, combaterea discriminarii, integrarea persoanelor vulnerabile pe piata fortei de munca.

 

Festivalul Peninsula are loc intre 18 si 21 iulie in Cluj-Napoca, pe Valea Garbaului. Biletele pot fi achizitionate pe site-urile eventim.ro, eventim.hu si eventim.de, precum si in reteaua Eventim.

Ca noutate, anul acesta organizatorii au pus in vanzare doua tipuri de abonamente in functie de optiunea privind folosirea camping-ului si a facilitatilor aferente. Pana pe 14 iunie, pretul unui abonament, fara campare, este de 150 de lei, mai apoi, pana pe 17 iulie, el costa 180 de lei, iar la fata locului poate fi achizitionat cu 210 lei.

Abonamentele care includ facilitatile de campare costa 180 de lei (pana pe 14 iunie), 210 lei (pana pe 17 iulie), respectiv 240 de lei (la fata locului). Biletul de o zi costa 50 de lei pana in data de 14 iunie, mai apoi 70 de lei pana pe 17 iulie si 90 de lei daca este cumparat de la intrarea la festival.

Festivalul Peninsula are loc cu sprijinul Primariei si al Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca.  

Search