Sistem electronic de vanzare bilete la Teatrul National din Cluj

Teatrul National din Cluj a implementat un sistem electronic pentru vanzarea biletelor pentru toate spectacolele institutiei. Astfel, incepand cu data de 11 februarie 2013, biletele pentru spectacolele Teatrului National din Cluj pot fi achizitionate si on-line, pe platforma www.biletmaster.ro. Biletele electronice pot fi imprimate in regim propriu sau transferate pe un smartphone, pentru a fi validate la intrarea in sala de spectacol.  

Biletele pot fi in continuare achiziționate si prin Agenția Teatrala. Aceste bilete sunt personalizate cu un design propriu si contin elemente de securitate suplimentare si sunt emise prin acelasi sistem electronic integrat.  

Cu aceasta ocazie, Teatrul National din Cluj mai informeaza ca:

  • Inainte de inceperea reprezentatiei, biletele nu mai sunt vandute in cladirea Teatrului National Cluj, spectatorii fiind rugati sa le achizitioneze de la Agentia Teatrala, care este deschisa pana la ora 19:00 (ora inceperii spectacolelor).
  • Preturile biletelor pentru spectacolele Teatrului National din Cluj nu au fost modificate.
  • Pretul biletelor achizitionate prin sistemul on-line nu este afectat de comisioane, acesta fiind egal cu pretul de agentie.

Abonamentele pentru anul 2013 vor fi repuse in vanzare incepand cu data de 25 februarie a.c.  

Sursa foto: www.artactmagazine.ro

Search