iulie, 2019

21iul12:00 am11:59 pmSolstițiu de vara - Atelier astrologic cu Ana-Maria Negrii

Detalii eveniment

Solstițiu de vară – Atelier astrologic alături de Ana-Maria Negrii
Dacă ne luăm răgazul să contemplăm natura, vom observa într-un sfârșit că există o ritmicitate care face ca totul să curgă în cea mai firească armonie și că, deși nu avem explicații pentru toate fenomenele, în natură nimic nu e greșit. Și pentru că noi, oamenii, facem parte din natură, tot ceea ce se petrece în afara noastră și putem observa cu ochii are efecte subtile în ființa noastră transformându-ne și la nivel interior, în profunzime. Când cunoaștem aceste efecte putem face salturi în evoluția noastră, aliniindu-ne cu energiile momentului și valorificând-le în mod voit, conștient.
Solstițiul de vară este unul din fenomenele cu mari rezonanțe în ființa noastră și despre acestea îmi propun să vorbim, vineri, pe 21 iunie 2019, la Magic Natura.
Și pentru ca anul acesta este plin de evenimente astrologice și ne așteaptă o vară incendiară vom povesti și despre contextul astrologic al verii și cum putem valorifica mai bine mersul astrelor pe cer.
Dacă îți știi ora de naștere, atunci putem personaliza informațiile astfel încât să știi în ce sector de viață te poți aștepta la evenimente și este bine să investești energie în această vară.
Te aștept la un atelier interactiv în care să învățăm să ne bucurăm de cunoașterea care ne vine prin astrologie-un limbaj magic prin care descifrăm mesaje care ne pot ajuta să trăim mai armonios și să fim mai conștienți de jocul energiilor din univers.
Vineri, 21 iunie 2019, de la 18:00, la Magic Natura
Locurile sunt limitate
Înscrierile se fac prin SMS la 0741.258.201
Locul desfășurării: Magic Natura, Bdul 21 Decembrie 1989, nr. 46
(vizavi de Orange)
Investiție: 50 lei. Cadouri surpriză din partea organizatorilor.
Ana-Maria Negrii este astrolog și trainer acreditat și se implică cu pasiune în orice activitate care duce la creșterea și dezvoltarea semenilor săi.
”Misiunea mea este să ajut oamenii să exploreze prin astrologie drumul către sine pentru a putea valorifica înzestrările cu care au venit, într-un mod asumat și conștient, contribuind astfel la binele tuturor. ”
Mai multe despre ea găsiți pe blogul ei, Pește Visător
https://pestevisator.wordpress.com/despre-mine/ și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/pestevisator/
Vă așteptăm cu drag!
Despre peştele visător
Bine te-am găsit! Sunt Ana-Maria Negrii și sunt astrolog dedicat, trainer și scriitoare în devenire. Am lucrat în vânzări şi management aproape 10 ani și am acumulat o bogată experiență în lucrul c…
pestevisator.wordpress.com

Ora

(Duminica) 12:00 am - 11:59 pm

Lasă un răspuns

X