Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

SHOElala

30 SEP SAM
2017

poster SHOElala Cluj

Te provocam la o sesiune de shopping altfel in data de 30.09.2017, de la ora 14.00, pe terasa Beyfin. Avem de spus doar atat: noi, The Sisterhood, alaturi de fratii barbosi am upgradat Shoelala si v-am pregatit astfel Shoelala 2.0.
Noncorformism, eleganta, stil si atitudine - cam acestea sunt cuvintele care descriu accesoriile, hainele si pantofii alesi de noi pentru tine.
Evenimentul in aer liber vine cu o multitudine de surprize, menite sa iti faca dupa-masa perfecta: DJ faini de tot, band-uri live, designeri autohtoni, beauty corner si multeee placeri pentru papilele gustative.
Daca te gandesti ce sa faci cu princhindeii cat tu te relaxezi la shoping, ne-am gandit noi deja: avem activata kids zone, unde ei isi vad de jocurile minune, cat tu te bucuri de tine.
Toti banii pe care ii vom aduna la acest eveniment vor fi directionati catre campania noastra cu numarul 10, Enough is Enough.
Aceasta campanie presupune strangerea a 30.000 de euro pentru reutilarea sectiei de arsi din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Cluj.
Campania 10 ridică o problemă stringentă în România, anume lipsa de investiție în sistemul medical, problemele de care se lovesc medicii și cel mai important, noi pacienții.
În momentul de față, secția in care sunt tratați pacienții care suferă de arsuri, are 5 paturi, care deservesc toata zona județului Cluj. Aparatura este veche și în multe cazuri suprasolicitată.

Te asteptam la rooftop shopping! O femeie nu cheltuieste, investeste!
Vino impreuna cu prietenii, la un eveniment cosy, elegant, care debordeaza de zambete, la care te distrezi si cel mai importat, ajuti la reutilarea sectiei de arsi.
A shopping session in need is a good deed!
#beardbrothers #thesisterhood #volunteercrew #daretochange

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Cluj

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro