Raportează o problemă

sau anuleaza

FEEDBACK

logo

ContactDespre noiOfertaCariereNourasi

Jazz in the Park 2019

04 IUL JOI
-
07 IUL DUM

poster Jazz in the Park 2019 Cluj

La prima ediție ne-a plouat, cine-și mai aduce aminte? A fost rupere de nori și de corturi în parc, a trebuit să oprim scena mare în prima sâmbătă din istoria festivalului și să mutăm concertele de a doua zi din parc în Conti.

În anii care au urmat am redescoperit împreună muzica și orașul, am avut sute de concerte în Parcul Central, pe malul Someșului, în Armătura, la Bogata, la Pata Rât, în Opera Maghiară, la Muzeul de Artă, în cluburi și pe străzile Clujului, reinventând rând pe rând toate locurile astea împreună cu voi, care ne-ați arătat cum ați vrea să folosiți de fapt un parc, o plajă, un sat, un cartier, un muzeu, un oraș.

Anul trecut ne-a plouat de ne-a rupt. Nouă zile din unșpe, încontinuu, uneori torențial. Am avut numai două zile fără ploaie, ultimele, a fost cam frig și parcul era deja obosit de-atâta apă. A fost o ediție frustrantă, dar care ne-a și plăcut, într-un mod ciudat. Ne-am uitat în jur la voi toți, care v-ați tot încăpățânat să rămâneți sub umbrele, sub pelerine, stând în picioare când nu mai puteați întinde hamace sau pături. Și ne-am amintit de ce faceți asta: fiindcă la Jazz in the Park sunteți cu prietenii.

Și apoi ne-am amintit că, după prima ediție, când prietenii de la Vița și de la Jazzbirds n-au mai apucat să urce pe scena mare din cauza ploii ăleia torențiale, ne-au spus și unii și alții că le-a plăcut atât de mult festivalul încât vor să se întoarcă la Cluj cât mai repede, oricând îi chemăm, ca să cânte în parc. Era în 2013 și-am organizat o ediție specială de Jazz in the Park în august, la o lună după ploile alea nebune și i-am zis Jazz in the Park Pentru Prieteni.

Nu căutam un motto pentru festival, dar se pare că l-am găsit, a fost cu noi de la început. Ni-l lipim de-acum înainte de siglă, ca o semnătură pe care voi o puneți în fiecare an, din 2013 încoace, pe acest festival, ca un memento de care avem cu toții nevoie. Jazz in the Park, timp pentru prieteni.

Urmează a șaptea ediție, o să fie cea mai bună de până acum, ca în fiecare an. Ne vedem în 4-7 iulie 2019!

#șapte #fapte #jazzinthepark #timppentruprieteni

0 Comentarii

Adauga comentariu

Adaugă comentariu

Evenimente similare recomandate in Cluj

Copyright © 2004-2011 Inoras.ro  •  Designed by code932.com

www.inoras.ro trafic.ro