SEPTEMBERFEST pentru prieteni in week-end la Cluj-Napoca

SeptemberFest, Festivalul pentru prieteni, ajuns la cea de-a XV-a editie, se va desfasura in perioada

27-29 septembrie 2013 pe platoul Salii Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca.

 

Editia aniversara SeptemberFest la 15 ani va fi onorata de IRIS, Voltaj, Ducu Bertzi, Incognito, etc. Trupa Bere Gratis va sustine un concert aniversar 15 ani de la infiintarea formatiei, cu invitati speciali: Paula Seling, Giulia, SHIFT, Ioana Anuta (finalista X Factor).

 

Pregatirile la zona festivalului au inceput inca de marti, 24.09, prin instalarea primelor echipamente, urmand ca miercuri sa fie instalat cortul mare, parcul de distractii si sistemul energetic. Joi se va finaliza montarea scenei si a restului de echipamente.

Tot incepand de joi traficul auto va fi restrictionat in zona platoului Salii Sporturilor. In total pentru operatiunile de montare sunt angrenati peste 45 de oameni.

 

Pe toata perioada sa, festivalul este deschis publicului intre 10.00-23.00 (parcul de distractii, targul mesterilor populari si terasele de bere si alimentatie publica).  

 

Publicul ardelean este asteptat sa aniverseze alaturi de trupele invitate 15 ani de SeptemberFest intr-o atmosfera de petrecere si voie buna.

 

PROGRAMUL FESTIVALULUI:

 

27.09.2013, Vineri

NotA Band

Verde Oficial

Iris – Primul concert in noua formula la Cluj

 

28.09.2013, Sambata

Ministar

Festivalul Jocului Fecioresc

Ducu Bertzi

Bere Gratis – Concert Aniversar 15 ani de la infiintare – Invitati speciali: Paula Seling, Giulia, SHIFT, Ioana Anuta (finalista X Factor)

 

29.09.2013, Duminica

Festivalul Jocului Fecioresc

Rock Academy

Incognito

Voltaj

 

Intrarea va fi gratuita.

 

Muzica populara va deschide programul atat sambata, cat si duminica, iar distractia va fi asigurata si de parcul de distractii, terasele de bere si zona de expozitii.

 

 

Aparut in peisajul festivalurilor clujene in urma cu 15 ani sub titulatura Festivalul Berii, reunind in prima sa editie 12 producatori de bere autohtoni, Festivalul SeptemberFest (nume schimbat in 2005) a avut inca de la inceput sustinerea celor mai importanti artisti din muzica pop-rock romaneasca.

 

Organizarea acestui eveniment este posibila si datorita parteneriatului logistic realizat cu Primaria Cluj-Napoca.

 

Situl oficial: http://septemberfest.ro/

Pagina oficiala: https://www.facebook.com/septemberfestcluj2012

Search