Între 28-31. iulie Mera va fi centrul lumii! Concert warm-up cu trupa Góbé!

Pe data de 28 iulie de la ora 20:00 va concerta trupa Góbé pe scena șurii din Mera.

Trupa din Budapesta este alcătuită din șase membrii, combină tradițiile muzicii populare din Bazinul Carpatic într-un mod liber și stilurile de jazz, blues, reggae și elementele muzicii clasice sunt folosite într-o combinație captivantă. Piesele lor se folosesc de energiile și atmosferele diferitelor stiluri de muzică prin utilizarea echilibrului și a ironiilor. Își găsesc locul atât în cluburile din orașele mare cât și la diferitele festivale. Muzica lor nu poate fi categorizată, deoarece pentru stilul muzicii de folk nu sunt destul de autentici, pentru muzica pop au prea multe elemente de folk și folosesc și elementele muzicii clasice.

Obiectivul lor este să readucă muzica populară în modă într-o formă în care oricine se poate bucura de ea. Kiss-B. Ádám, membrul trupei a spus în felul următor: “Am fi vrut să ascultăm muzică de genul acesta. Deoarece nu am găsit, l-am făcut noi.”

Membrii:

Kiss-B. Ádám – vioară, vocal, viola

Vizeli Máté – viola, vioară, chitară, vocal, cobză

Egervári Mátyás – țambar, tamburina viola, suflătoare

Csasznyi Imre – vocal, viola

Timár Márton – contrabas

 

CAZĂRI

După o zi de dans și muzică aveți posibilitatea de a vă odihni în corturi sau chiar în casele în corturi în curțile din Mera cât și în paturile pufoase al sătenilor. Rezervări se pot face la adresa camping@meraworldmusic.com

Plata se face la fața locului!

Cazarea în cort costă 10 lei/persoană/noapte

Cazarea la săteni costă 25 lei/persoană/noapte

 

MERA – World Music: primul festival de world music (muzică contemporană inspirată din folclor autentic) din Țara Călatei se van ține în satul Mera, unul dintre cele mai faimoase sate din regiune. În spatele porților sculptate se ascund curți țărănești cu șure în care îl vom asculta pe nimeni altul decât János Csík și Orchestra Esszencia, ansamblul Tárkány művek, Nikola Parov, Ágnes Herczku, Tcha Limberger și Benjamin Clément, trupa Buda Folk Band, trupa Nadara, trupa Góbé, ceterașii din Pălatca, crema ceterașilor din Țara Călata și spectacolul de muzică și dans al câștigătorilor galei „Fölszállott a Páva”. Șura-studio îi va aștepta pe cinefili, cei mici sunt așteptați în Șurița Copiilor iar mese rotunde cu dezbateri vor aștepta mințile critice.

Bilete se găsesc pe siteul festivalului la adresa www.meraworldmusic.com și pe pagina facebook: MERA – World Music. Un abonament costă 49 lei, iar biletul de o zi 29 lei.

Search