EXODUS TO SHANGHAI LA EUROPEAN FILM MARKET BERLIN 2016

Lumea cinematografiei si a modei isi concentreaza atentia in aceste zile asupra European Film Market de la Berlin.. Editia 2016 a celebrului festival de film este o noua ocazie pentru o multime de vedete internationale si personalitati sa paseasca pe covorul rosu si sa ia parte la evenimente stralucitoare.

Cu aceasta ocazie, FashionTV anunta lansarea ultimei productii marca F Films, pelicula cinematografica  Exodus to Shanghai. Vizionarea filmului va avea loc pe 12 Februarie incepand cu ora 19, la Deutche Film und Femsehakademie Berlin, Postdamer Strasse.

Premier va fi sarbatorita printr-un after party sustinut de catre FashionTV in The Pearl Club Berlin, Fasanen Strasse 81, incepand cu ora 22.

 

Exodus to Shanghai spune o poveste bazata pe fapte reale. O poveste de dragoste intre Vest si Est, evrei si chinezi uniti de pasiunea lor pentru vioara, aceasta  iubire fiind intrerupta de invazia nazistilor in Austria in 1938. Cu multe aventuri si actiune, acestia fac un exod din Viena pentru a ajunge in Shanghai.

Cand Hitler se decide sa invadeze Austria in 1938, evreii trebuie sa paraseasca Viena. Singurul care emite vize pentru sute de evrei este Consulul Chinez la Viena, Dr. Feng Shan Ho, care ii ajuta pe acestia sa ajunga in Shanghai. Fannia, este o violonista evreica din New York, care isi perfectioneaza studiile de vioara la Viena. Aceasta se indragosteste de Bruce, nepotul lui Dr. Ho, care este la randul sau un violinist  inzestrat si un maestru al artelor martiale. Impreuna, cei doi tineri sunt fortati sa faca un exod din Viena, avand parte de o calatorie incitanta si plina de actiune, a carei destinatie finala este Shanghai. De-a lungul calatoriei, Gestapo incearca sa le curme calea si sa le rapeasca atat posesiile cat si dreptul la viata.

Productia Exodus to Shanghai a fost filmata in Romania, de catre Castel Films Studio, intreaga productie bucurandu-se de sprijinul Camerei de Comert Bilaterala Romania – China, prin reprezentantul sau, domnul Wang Yan. Mai mult decat atat, Exodus to Shanghai are sprijinul Ambasadei Chinei si a Administratiei Nationale de Cinematografie din China, de a fi distribuit pe piata cinematografica din China si de a ajunge la telespectatorii chinezi.

Exodus to Shanghai este o productie regizata de catre regizorul englez Anthony Hichkox, acesta fiind recunoscut pentru alte 28 de productii cinematografie Hoolywood-iene de succes. Deasemenea, personajele prind viata cu ajutorul unor actori de exceptie, cum sunt Markus von Lingen, Maia Morgenstern, Yara Benben, Alexandre Nguyen si multi altii.

Deoarece FashionTV Romania a fost parte a echipei de productie pe perioada filmarilor din Romania, echipa FashionTV Romania alaturi de modelele noastre, vor fi prezenti la evenimentul din 12 Februarie din Berlin.  Prin urmare, dorim pe aceasta cale sa invitam jurnalistii romani prezenti la European Film Market Berlin 2016, la lansarea peliculei Exodus to Shanghai.

Search